Пречиствателни станции
March 3, 2016

ОГРАДНИ СИСТЕМИ


„Техно Рингс” ООД


ФИРМАТА ПРЕДЛАГА,ПРОЕКТИРАНЕ,ИЗРАБОТКА,ДОСТАВКА И МОНТАЖ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА .

От 2000 година фирма „Техно Рингс”ООД предлага на Българския пазар голямо разнообразие от оградни системи със различно предназначение.Оградните системи които предлагаме сас произход от България,Белгия,Гърция и Турция.Предлагат се основно в два варианта:Поцинковани, с PVC или прахово полимерно покритие по RAL-6005.Фирмата разполага с широка гама от оградни пана от Н-100см до Н-200см;електрозаварени мрежи и плетени мрежи;специализирани мрежи за спортни площадки и игрища,стадиони,административни и бизнес сгради;ресторанти,комплекси,частни вили и др.

Видове оградни системи

Мобилни огради

Този вид огради имат широко приложени при:очертаване границите на строителни и индустриални обекти,ограждане на плажове,при различни видове мероприятия,при ремонт или изграждане на пътна инфраструктура.Гарантират сигурнос и безопасност за обекта работещия персонал.Бърз и лесен монтаж.За многократно използване.Леки пана с голяма здравина и висока степен на устойчивост на атмосферни условия.Има два вида:
- Ажурна мобилна ограда с размер на паното - h 200 см, l 350 см.
- Плътна мобилна ограда с размери на паното - h 200 см, l 250 см

Оградни пана

Това е най-разпространения вид оградни системи.Предлагат се основно в два варианта: 1. Горещо поцинковани 2. Горещо поцинковани с PVC или прахово полимерно покритие по RAL-6005 (подходящи за места с висока влажност) Този вид оградни системи имат много широко приложение:жилищни,обществени и промишлени сгради,детски и спортни площадки,хотели,заведения,училища,паркове, заводи,летища,частни вили.Този вид огради се отличават с голяма здравина,бърз монтаж и добра цена.

Оградни врати и портали

Профилите и телта от които се правят вратите могат да бъдат горещо поцинковани и с покритие по RAL.Изработват се по задание и желание на всеки клиент индивидуално.Могат да бъдат:еднокрили; двукрили ;плъзгащи и конзолни; с механично или автоматично отваряне с дистанционно.Времето за изработка зависи от вида и броя врати.

Електрозаварени мрежи на рула

Този вид оградни мрежа са изключително подходящи за огрождане на парцели,частни вили и др.Характеризират се с голяма здравина и гъвкавост.Бързи и лесни за монтаж.Могат да се изработят в поцинкован вариант и с PVC покритие.

Покривала за огради и строителни обекти

Покривалата са направени от здрави и качествени материали, устойчиви на външни атмосферни условия.Устойчиви на UV лъчи,еластични устойчиви на скъсване и опъване.Ролките са леки изключително удобни за транспортиране и лесни за монтаж с тел,кабелни превръзки и други подръчни средства.В зависимост от начина на монтаж покривалото е много удобно за демонтиране и използване за следващ обект на по-късен етап.Височините са от 150см до 300см,а роблките са с дължина 100м и 200м.Цветовете са черен и тъмно зелен,а плътността е между 40% и 90 %

Огради за спортни площадки

Този вид оградни системи се характеризира с голяма здравина и еластичност. Оградите могат да бъдат от мрежа плетена или електрозаварена; оградни пана или плетена мрежа.Много подходящи за Мултифункционални игрища,открити спортни съоръжения за училища,площадки за мини футбол,мултиспорт,волейбол,баскетбол и други.

Плетени мрежи на рула

Този вид оградни мрежи са едни от най-разпространенте защото освен,че предлагат бърз и лесен монтаж са много здрави и имат широко приложение.Както за частни вили и комплекси,така и за спортни игрища и площадки.Предлагат се в поцинкован вариант и с покритие в зелено.Предлагат се във височини от 100см до 200см със различно Ф на телта от 1,9мм до 3,00мм.

Сигнално маркировъчни мрежи

Мрежата е проектирана специално за строителни обекти и площадки.Висока устойчивост на атмосферни условия и UV лъчение.Устойчива на скъсване и опънване. Лека и удобна за транспортиране и монтаж.

С възможност за монтаж върху всякакви стълбове и различни видове терени тя е предпочитана от строителните фирми.Лесна за укрепване и поддръжка.С дълъг живот независимо от експлоатацията и климата.
Оградните системи които предлага са с произход от България, Гърция, Турция и Белгия.Оградните системи се предлагат в поцинкован варианти, с PVC и прахово покритие по RAL. Фирмата разполага с широка гама от оградни пана и елекро заварени и плетени мрежи както и специализирани системи за спортни площадки, стадиони,административни и учредителни сгради,индустриални зони, заводи и фабрики,заведения,комплекси, частни вили и много др..


1.Временни огради , мобилни пана и Сигнално маркировъчна мрежа 1.1.Аксесоари 2.Оградни пана 3.Електрозаварени мрежи 4.Плетени мрежи 5.Огради за спортни площадки 6.Оградни стълбове 7.Аксесоари